HASHAJTÓ MELLÉ

étrend-kiegészítő cseppek

 

Az egészséges bélflóra más fontos feladatai mellett a normális székletképződésért, a vastagbél ürülését kísérő mozgásokért is felelős. A bélflóra zavara önmagában is krónikus székrekedést okozhat, vagy a már meglevőt súlyosbíthatja, így hashajtás után, hogy helyreállhasson a normál rend célszerű az elvesztett bélbaktériumokat pótolni.

 

Laxanorm csepp

A Laxanorm Csepp humán eredetű élő, liofilizált baktériumtörzset: Lactobacillus rhamnosus GG-t tartalmaz, melynek természetes élettere az emberi szervezet. A Lactobacillus rhamnosus GG olyan alaposan tanulmányozott és sokrétű kutatási eredményekkel rendelkező tejsavbaktérium, amely kiválóan egészíti ki a bélflórát.

Ismerje meg jobban a Laxanorm cseppet!

 

A székrekedés

Székrekedésről, szorulásról akkor beszélünk, ha két ürítés között a megszokottnál több idő telik el (ez jellemzően 72 óra). Erőlködéssel jár és kis mennyiségű száraz, kemény széklet kíséri. Gyakran kellemetlen velejárója lehet a puffadás, étvágytalanság vagy hasfájás. Manapság gyakori problémának számít, és nőknél, idősebbeknél jellemzőbb a kialakulása.

Tudjon meg többet a székrekedésről!

 

Laxanorm

Ismerje meg a Laxanorm cseppet!


Hashajtás és bélflóra

Tudjon meg többet a hashajtás és a bélflóra kapcsolatáról!


Vásárlás

Keresse a gyógyszertárakban vagy partnereinknél!